08 379956

Soita ja tilaa ruokaa!

Ma-To 10:30-22:00
Pe 10:30-1:00
La 11:00-1:00
Su 12:00-22:00

Pizzeria Finlandian kanta-asiakaskortti

PIZZERIA FINLANDIA

PIZZERIA FINLANDIA

🍕 Oulun Paras Pizzeria

Jaa tämä julkaisu

Muista kysyä myös ravintolan kanta-asiakaskorttia!

Tilaa ravintola Pizzeria Finlandian kanta-asiakaskortti soittamalla puhelinnumeroon 08 379956 tai tilaa se Yhteystiedot -sivun yhteydenottolomakkeen kautta. Voit tilata kanta-asiakaskortin myös Yhteydet -sivun yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös käydä hakemassa sen itse viihtyisästä ravintolastamme. Meillä on laaja ja monipuolinen menu täynnä isoja ja maukkaita annoksia. Meiltä asiakkaat lähtevät aina tyytyväisenä vatsa täynnä. Tervetuloa syömään maukkaita ja runsaita Pizza, Kebab, Kana, Falafel, Pita ja Rulla-annoksia ravintola Pizzeria Finlandiaan! Voit tehdä kaikki ruokien tilaukset puhelimitse, Woltin kautta, Foodoran kautta tai paikan päällä viihtyisässä ravintolassamme. Pizzeria Finlandian listalla on herkullisia pizzoja, meheviä kebabeja, raikkaita salaattiannoksia ja paljon muita ruokia. Tarjoamme runsaan lounaspöydän jokaisena viikonpäivänä. Voit nauttia lounasherkkuja oman makusi mukaan niin paljon kuin jaksat. Tule testaamaan ja ihastu monipuolisen menumme ruokiin! Ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi Oulun ravintolaan!
Tutustu Pizzeria Finlandia -ravintolan ajankohtaisiin artikkeleihin ja ilmoituksiin sekä parhaisiin tarjouksiin!
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja pysy ajan tasalla! Otamme huomioon myös erityisruokavaliot.
Tervetuloa nauttimaan viihtyisään ravintolaamme! Tule paikanpäälle tai ota kaikki herkulliset ateriavaihtoehdot ja juomat mukaan kotiin, työpaikalle tai vaikka matkaevääksi!

🥙 Tilaa Pizzeria Finlandian uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Antamiasi tietoja käytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Lisää tutkittavaa

Pizzeria Finlandia

Tervetuloa Pizzeria Finlandiaan

Monipuoliselta ja herkulliselta menultamme löydät kattavan valikoiman pizzoja, erikoispizzoja, kebabeja, pita-annoksia, rullia, falafeleja, siipiä, talon erikoisia, salaatteja ja juomia. Räätälöimme

Pizzeria Finlandia

Oulun paras pizzeria jo vuodesta 1988

Tyylikäs, viihtyisä ja tunnelmallinen ravintolamme sijaitsee Oulun keskustassa parhaalla paikalla. Ihanteellisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla mistä tahansa Oulun